Hier het laatste nieuws over Multi Press.

TNR gaat Europees en staat op de DRUPA

TNR gaat samen met hun partner Dataline Solutions een stand opbouwen in de grootste grafische Vakbeurs van de wereld de DRUPA.

Lees meer ›

TNR aanwezig op de FESPA 2016

TNR is samen met hun partner Dataline Solutions aanwezig op de FESPA 2016....

Lees meer ›

TNR pakt groots uit op vakbeurs 2012

Het jaar 2012 is in de grafische industrie belangrijk. Er worden keuzes gemaakt die voor de toekomst bepalend zijn. Daarom heeft TNR Software besloten om op de Grafische vakbeurs van Hardenberg groots uit te pakken.

Lees meer ›

Nieuwe huisstijl TNR

Tijdens de dagen van de beurs wordt ook de nieuwe huisstijl van TNR getoond. Het logo wordt aangepast naar de tijd van nu. In samenwerking met Data Line Solutions gaat TNR het product Multi Press nog beter positioneren.......

Lees meer ›

Procedure ordermanager 2.0

TNR is reeds een aantal jaar bezig met het thema JDF. Na de verschillende JDF-meetings zijn er nu koppelingen met bijna alle belangrijke prepress-systemen.

Lees meer ›

Drukkerij de Marne start met JDF

Na een aantal succesvolle JDF-meetings en een periode van goed testen is drukkerij de Marne in Leens gestart met het in de praktijk gebruiken van de JDF-koppelingen tussen Multi Press en PRINECT van Heidelberg.

Lees meer ›

JDF meeting

Op woensdag 5 november heeft TNR samen met Tetterode getoond hoever Multi Press en Heidelberg zijn met de koppeling in JDF en JMF.
Op initiatief van Syntens, onder leiding van de heer Hans Huisintveld demonstreerde TNR en Tetterode in drie levels de verschillende JDF- en JMF-koppelingen.

Lees meer ›

TNR full member van de CIP4-organisatie

Wij van TNR Software zijn al een tijdje bezig om Multi Press voor te bereiden voor de koppelingen met de productie volgens het standaard JDF en JMF principe. Deze standaarden worden vastgelegd binnen de CIP4 organisatie.

Lees meer ›

Close

Deze pagina aanbevelen! News