0 

 

Misverstand 1: Multi Press is er alleen voor grote ondernemingen.

feit: Multi Press is modulair en uiterst flexibel. U kunt klein beginnen en Multi Press groeit mee met de behoeften van uw bedrijf, volgens uw wensen en budget.

 

Misverstand 2: Multi Press implementeren kost veel tijd.

feit: Dankzij onze jarenlange ervaring met bedrijven van elke omvang en in uw branche, kunnen wij garanderen dat de software snel geïmplementeerd is en snel resultaat oplevert, meestal sneller dan één maand.

 

Misverstand 3: Multi Press is duur.

feit: Onjuist! U betaalt alleen maar de modules die u nodig heeft en de Multi Press projecten zijn meestal na enkele maanden al terugverdiend. U koopt het gebruiksrecht van de software en indien nodig spreiden wij deze investering tot deze voor u haalbaar is.

 

Misverstand 4: Multi Press is ingewikkeld.

feit: Een tv-afstandsbediening lijkt op het eerste zicht ook ingewikkeld maar na verloop van tijd speelt u ermee! Met Multi Press blijft u nieuwe mogelijkheden ontdekken die uw arbeidsvreugde alleen maar groter zullen maken.

 

Misverstand 5: Een redelijke ROI is niet waarschijnlijk.

feit: Bedrijven van uw omvang met dezelfde basisvereisten verklaren dat Multi Press zichzelf binnen een paar maanden terugbetaalt. U gebruikt en betaalt alleen voor de functionaliteit die u nodig heeft. Multi Press oplossingen stroomlijnen en versnellen bedrijfsprocessen, waardoor een snelle ROI mogelijk is. U kunt de oplossing verder uitbreiden als uw behoeften veranderen

 

Close

Deze pagina aanbevelen! 5 misverstanden over Multi Press